Bujabéza
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
morská ryba
2
ks
cibuľa
2
PL
olivový olej
100
g
krabie mäso
2
ks
bobkový list
200
ml
suché biele víno
celé čierne korenie
nové korenie
2
ks
klinčeky
1,5
litre
voda
štipiek
šafrán
soľ
petržlenová vňať
postup
1.
Nakrájame cibuľu a prelisujeme cesnak a opražíme ich na oleji. Ošúpeme paradajky a nakrájame ich, pridáme ich cibuli s cesnakom. Ďalej pridáme koreniny, krabie a rybacie mäso a prilejeme vodu a víno. Osolíme a necháme ju zovrieť, a potom znížime teplotu. Varíme približne 20 minút.
2.
Nakrájame petržlenovú vňať a pridáme ju do polievky a povaríme ešte 20 minút, až kým mäso nie je celkom mäkké.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.