Jarné kotlety
4
porcie
stredná
náročnosť
ingrediencie
600
g
bravčová kotleta
100
g
olej
150
g
strúhanka
20
g
maslo
10
g
cesnaku
20
g
petržlenová vňať
250
g
zelená paprika
podľa chuti
soľ
podľa chuti
čierne korenie
postup
1.
Kotlety vykostíme, zľahka vyklepeme a narežeme, aby sa nekrútili.
2.
Zo strúhanky, rozpusteného masla, roztlačeného cesnaku, soli a čierneho korenia pripravíme zmes, do ktorej vmiešame petržlenovú vňať.
3.
Touto zmesou potrieme z jednej strany kotlety a na oleji z obidvoch strán prudko opečieme.
4.
Papriku pokrájame na rezančeky, osolíme a zvlášť podusíme.
5.
Potom na zohriaty tanier položíme porciu paprík, na ne kotletu, potretou stranou nahor. Podávame s ryžou a kari korením.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.