Smotanovo-cesnakové kuracie prsia a bravčové rezne
35
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
kg
kuracie prsia
1
téglik
kyslá pochúťková smotana
100
g
tvrdý syr
4
strúčiky
cesnaku
4
ks
vajce
soľ
mleté čierne korenie
múka a strúhanka na obaľovanie
olej na vyprážanie
postup
1.
Kuracie mäso umyjeme a nakrájame na rezne. Ja som použila bravčové rezne.
2.
Každý plátok osolíme, okoreníme a natrieme roztlačeným cesnakom. Do misy dáme vajíčka, pochúťkovú smotanu, strúhaný syr a všetko premiešame. Každý plátok mäsa obalíme v múke, potom v smotanovej zmesi a nakoniec v strúhanke.
3.
Postupne vyprážame na horúcom oleji. Ako prílohu podávame zemiakový šalát, zemiakovú kašu,...
4.
Dobrú chuť!
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
lusila91
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.