Zapekané kačacie mäso s kelom
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
kačka
soľ
rasca
masť
10
dkg
slanina
1
ks
ružičkový kel
6
strúčikov
cesnaku
čierne korenie
postup
1.
Kačicu očistíme, osolíme, orascujeme a na masti upečieme. Mäkké mäso rozporcujeme.
2.
V slanej vode uvaríme ružičkový kel. Slaninu pokrájame na kocky, rozškvaríme, pridáme uvarený kel, roztlačený cesnak, okoreníme a opečieme.
3.
Potom pridáme mäso a všetko spolu zapečieme. Podávame so zemiakovými knedlíkmi.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.