FOTORECEPT: Boloňské špagety s tuniakom
1
porcia
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
100
g
špagety
1
konzerva
tuniak v rastlinnom oleji
170
g
boloňská omáčka
1
ks
cibuľa
soľ
olej
postup
1.
Cibuľu nakrájame na malú kocky a osmažíme na 1 lyžici oleja do zlatista.
3.
Medzitým, ako sa cibuľka smaží, uvaríme si v osolenej vode cestoviny "Al dente". Po 7. minútach cestoviny scedíme.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.