Zapekaný zajac
60
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
zajac
kyslá kapusta
zemiaky
slanina
masť
grilovacie korenie
mleté čierne korenie
kari korenie
korenie na pečené zemiaky
1
dl
voda
postup
Na vymastený pekáč poukladáme zajaca. Trocha ho posypeme grilovacim korením, poukladáme na tenké plátky slaninu.Potom dáme kyslú kapustu,posypeme čiernym korením, kari korením netreba šetriť, čím viac tým je zajac chutnejší. Zemiaky, ktoré posypeme korením na pečené zemiaky podlejeme 1dcl vody a dáme upiecť. Prikryjeme alobalom a pred dopekaním aspoň na 10 minút odokryjeme.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk