Bravčové fašírky
8
porcií
50
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
kg
bravčové mäso mleté
2
plátky
chlieb
1
dl
mlieko
5
strúčikov
cesnaku
1
ks
cibuľa
2
ks
vajce
čierne mleté korenie
soľ
majoránka
strúhanka na obaľovanie
tuk na vyprážanie
postup
Starší chleba nakrájame na kocky, dáme do misky, a zalejeme mliekom. Necháme napučať. Nakrájame cibuľku na jemno, A aj s prelisovaným cesnakom pridáme k mletému mäsu. Ďalej pridáme vajcia, čierne mleté korenie, soľ, a majoránku. Chleba vyžmýkame z mlieka, a pridáme k mäsu. Dobre prepracujeme celú hmotu, a necháme chvíľu postáť. Vytvarujeme guľky a obalíme v strúhanke. Vyprážame na rozohriatom tuku z oboch strán do zlatista. Podávame so zemiakmi.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.