Sedliacke bravčové mäso
4
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
bravčové pliecko s kožou
2
strúčiky
cesnaku
podľa chuti
soľ
2
ks
cibuľa
postup
Mäso umyjeme, osušíme, potrieme cesnakom rozotretým so soľou. Vložíme do pekáča, pridáme nakrájanú cibuľu, podlejeme vodou a prikryté pečieme vo vyhriatej rúre. Počas pečenia obraciame a polievame šťavou. Pred dopečením mäso odkryjeme, potom kožu narežeme a upečieme dochrumkava. Upečené mäso vyberieme, nakrájame a nakoniec polejeme šťavou. Podávame so šalátom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.