Smotanová horčicová omáčka
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
ml
smotana na šľahanie
2
PL
dijonská horčica
čierne korenie
soľ
postup
1.
Do panvice prilejeme smotanu a primiešame dijonskú horčicu. Na slabom ohni budeme zohrievať omáčku a stále miešame. Ako náhle zovrie pridáme korenie a soľ a nalejeme ju na mäso.
2.
Omáčku pripravíme ešte rýchlejšie, keď smotanu, horčicu, korenie a soľ rozmixujeme v čase, kým sa mäso pečie v panvici. Ako je mäso hotové prilejeme zmes priamo do panvice.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.