Kuracie krídla s rajčinovou omáčkou
nízka
náročnosť
ingrediencie
10
ks
kuracie krídla
trochu
grilovacie korenie
podľa chuti
soľ
trochu
ocot
1
PL
med
4
PL
paradajkový pretlak
3
ks
bobkový list
1
ks
cibuľa
trochu
olej
postup
1.
V miske si zmiešame ocot, med, soľ a grilovacie korenie. Takto pripravenou zmesou potrieme kuracie krídla a dáme ich piecť do vyhriatej rúry. Na panvicu si do rozpáleného oleja dáme paradajkový pretlak, ktorý opražíme, zalejeme 3 dl horúcej vody a povaríme.
2.
Na panvicu pridáme očistené celú cibuľu, bobkový list a soľ. Varíme asi 15 minút. Keď sú krídla upečené, pridáme k nim hotovú omáčku a podávame.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.