Hydinové pečene v cestíčku
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
hydinové pečene
100
g
hladká múka
2
ks
vajce
podľa chuti
soľ
trochu
grilovacie korenie
1/2
dl
biele víno
trochu
mandľové lupienky
trochu
olej na vyprážanie
30
g
maslo
2
ks
cibuľa
postup
1.
Pečene si umyjeme pod tečúcou vodou, osušíme, naklepeme a obalíme v múke. Z múky, ktorá nám ostala si zhotovíme cestíčko. Múku zmiešame s vajcom, soľou, korením a vínom. Pečene potom namočíme do tohto cestíčka a obalíme v mandľových lupeňoch.
2.
Potom ich opečieme z oboch strán na rozpálenom oleji. Na masle si opražíme cibuľu nakrájanú na kolieska, ktorú podávame s pečeňami.
Podobné recepty
Sviatočná veľkonočná HUSPENINA: Toto je najväčšia prírodná zásobáreň kolagénu a perfektná pochúťka! Viete, ako ju pripraviť?
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.