Pečená bravčová krkovička s červenou kapustou
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
bravčová krkovička
1
PL
masť
2
ks
cibuľa
potlčená rasca
soľ
400
g
kapusta červená hlávková
2
PL
olej
1
ČL
cukor
1
PL
ocot
postup
1.
Jednu pokrájanú cibuľu speníme na masti. Mäso v celku umyjeme a pridáme k cibuli, posypeme potlčenou rascou, osolíme, podlejeme a upečieme do mäkka. Podľa potreby podlievame.
2.
Kapustu zbavíme hlúbovitých častí a pokrájame na rezance. Pokrájame si druhú cibuľu, opražíme na oleji, pridáme kapustu, osolíme a posypeme potlčenou rascou. Trocha podlejeme a udusíme do mäkka.
3.
Keď bude kapusta hotová, dochutíme ju cukrom a octom. Upečenú krkovičku pokrájame a podávame s udusenou červenou kapustou a knedľou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.