Pridať recept

Karfiolový šalát s reďkovkami

ingrediencie

400 g
karfiol
soľ
1 KL
ocot
10 g
reďkovka
petržlenová vňať
citrónová šťava
100 g
majonéza
1 konzerva
hrášok

postup

1.
Karfiol vložíme do osolenej a okyslenej vlažnej vody na 30 minút, aby z neho vyšiel hmyz.
 
2.
Vyberieme, necháme odkvapkať a jemne rozoberieme.
3.
Reďkovky nakrájame na tenké plátky a pridáme ku karfiolu. Prisypeme najemno nasekanú petržlenovú vňať a hrášok.
4.
Pridáme citrónovú šťavu, majonézu a ozdobíme zvyšnými reďkovkami. Vložíme do chladničky uležať.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať