Bravčové mäso so zeleninou v alobale
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
bravčový bôčik
100
g
prerastená slanina
soľ
mleté čierne korenie
2
ks
paprika
2
ks
rajčiak
1
ks
cibuľa
1
PL
olej
petržlenová vňať
postup
1.
Vykostený bôčik pokrájame na malé kocky, pridáme pokrájanú slaninu, osolíme a okoreníme mletým čiernym korením.
2.
Potom pridáme pokrájané papriky bez jadrovníkov, pokrájané rajčiaky, cibuľu a petržlenovú vňať. Všetko pokvapkáme olejom a rozdelíme na štyri časti.
3.
Každú časť zabalíme do alobalu, vložíme do vyhriatej rúry alebo do grilu a upečieme.
Podobné recepty
Od detstva mám blok, keď vidím rascovú polievku s vajíčkom, hovorí šéfkuchár Martin Novák otvorene. Rád má však túto klasiku (rozhovor)
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.