Cibuľa plnená mäsom
nízka
náročnosť
ingrediencie
800
g
cibuľa
200
g
dusené mäso zo zvyškov
40
g
maslo
100
g
kyslá smotana
vývar z kostí
mleté čierne korenie
voda
soľ
5
g
maslo
1
šálka
ryža
4
g
hladká múka
2
PL
paradajkový pretlak
postup
1.
Cibuľu ošúpeme a povaríme 5 - 8 minút v osolenej vode.
2.
Z každej odrežeme vŕšky a opatrne vyberieme dužinu do tvaru košíčka.
3.
Mäso pomelieme, zmiešame s maslom, smotanou, dužinou z cibúľ. Osolíme, okoreníme a potom premiešame s ryžou a opatrne naplníme cibule.
4.
Vložíme do ohňovzdornej nádoby vymastenej maslom, podlejeme vývarom a prikryté pečieme 30 minút.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.