Pridať recept

Teľacie rezne na prírodno

ingrediencie

4 ks
teľacie rezne
soľ
80 g
maslo
20 g
hladká múka
1/4 ks
citrón

postup

1.
Teľacie rezne zľahka naklepeme, na okraji narežeme, osolíme a po jednej strane poprášime múkou. Opečieme po oboch stranách na masle, trochu podlejeme a v zakrytej nádobe dusíme do mäkka. Mäkké mäso vyberieme, vydusenú šťavu zaprášime ostatkom múky.
 
2.
Po osmažení riedime s vodou alebo vývarom z kostí, dobre rozšľaháme a povaríme. Omáčku pokvapkáme citrónovou šťavou. Teľacie rezne podávame s natenko nakrájanými zemiakmi a trochou zeleniny.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať