Teľacie rezne na prírodno
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
teľacie rezne
soľ
80
g
maslo
20
g
hladká múka
1/4
ks
citrón
postup
1.
Teľacie rezne zľahka naklepeme, na okraji narežeme, osolíme a po jednej strane poprášime múkou. Opečieme po oboch stranách na masle, trochu podlejeme a v zakrytej nádobe dusíme do mäkka. Mäkké mäso vyberieme, vydusenú šťavu zaprášime ostatkom múky.
2.
Po osmažení riedime s vodou alebo vývarom z kostí, dobre rozšľaháme a povaríme. Omáčku pokvapkáme citrónovou šťavou. Teľacie rezne podávame s natenko nakrájanými zemiakmi a trochou zeleniny.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.