Pridať recept

Kuracie prsia s višňovou omáčkou

Kuracie prsia s višňovou omáčkou
Zdroj: muz_s_vareskou

ingrediencie

600 g
kuracie prsia
400 g
višňový kompót
50 ml
cherry
1/2 ČL
mletá škorica
4 PL
kryštálový cukor
2 PL
solamyl
koreniaca zmes
olej

postup

1.
Kuracie prsia prekrojíme na dva kusy. Posypeme nahrubo zomletou koreniacou zmesou. Opečieme na rozpálenom oleji z oboch strán.
 
2.
Višne zbavíme kôstok a spolu s kompótovou šťavou necháme zovrieť. Pridáme cukor a trošku mletej škorice, solamyl rozmiešaný vo vode. Môžeme dochutiť višňovým likérom. Podávame s ryžou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Najslávnejšie dresingy
Najslávnejšie dresingy: Jednoduché recepty, ktoré sa hodia ku všetkému
Na grilovačku si radi pribalíme aj nejakú zaujímavú omáčku, ktorá výborne dochutí pečené mäso alebo...
Hovädzie v delikátnych omáčkach 7x inak
7x hovädzie v delikátnych omáčkach: Na sviatočný obed i všedný deň
Vynikajúce tradičné i menej známe hovädzie recepty, v ktorých šťavnaté mäso dopĺňajú chutné a bohaté omáčky.
Bešamel
Už žiadne hrudky! Omáčka vždy krásne jemná a krémová: Tento jeden TRIK funguje vždy a na všetky omáčky + recepty
Omáčky milujeme na všetky spôsoby a radi ich pripravujeme k mäsu, rybám a najmä do cestovín. Viete, ako však...
Znojemská omáčka s morčacími plátkami
Morčacie plátky na kyslých uhorkách a párkoch: Delikátna znojemská omáčka
Známy recept je stelesnením rýchleho, a pritom delikátneho jedla.
Frozen chicken wings
Je možné uvariť kuracie mäso bez rozmrazenia? Je to bezpečné? Toto by ste mali vedieť!
Zabudli ste rozmraziť kuracie mäso? Je možné ho uvariť bez rozmrazenia?