Hydinový guláš s cuketami
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
kuracie stehno
400
g
paradajka
2
ks
cibuľa
200
g
cuketa
olej
2,5
dl
biele víno
200
g
kyslá smotana
2
strúčiky
cesnaku
2
ČL
provensálske korenie
soľ
mleté biele korenie
1
štipka
čili korenie
postup
1.
Umyté cukety nakrájame na kolieska a mäso na väčšie kocky (po zbavení kože a vykostení). Nadrobno nakrájanú cibuľu opražíme na oleji, pridáme mäso a za stáleho miešania ich opečieme zo všetkých strán.
2.
Zalejeme vínom a dusíme 3 minúty. Potom pridáme pretlačený cesnak, cukety, pokrájané paradajky, provensálske a čili korenie. Osolíme a okoreníme a dusíme 45 minút. Ku koncu pridáme smotanu.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.