Plnené kuracie stehná
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
ks
kuracie stehná - množstvo znásobime podľa potreby
2
ks
rožok
2
ks
vajce
2
ks
šampiňóny
1
ks
cibuľa
1
PL
olej
kuracia pečeň
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
rasca
trochu
vegeta
1
PL
petržlenová vňať
postup
1.
Kuracie stehná osolíme a okoreníme.
2.
Nadrobno pokrájanú cibuľu opražíme na oleji, pridáme k nej pokrájané šampiňóny, na kolieska nakrájané rožky a spolu opražíme. Potom pridáme pretretú pečeň, soľ, korenie. Po vychladnutí primiešame do zmesi vajcia a posekanú nadrobno petržlenovú vňať.
3.
Plnku naplníme pod kožu kurčaťa. Stehná pokvapkáme olejom a dáme piecť na plech. Pred dopečením dáme na ne trochu masla.
Podobné recepty
Tradičná veľkonočná hrudka či SYREK: To je najväčšia pochúťka, stačia dve suroviny a kráľovské pohostenie máte na stole
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.