Cornflakes cake
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
Cesto
2
hrnčeky
hladká múka
1
hrnček
trstinový cukor
2
ks
vajce
1
balíček
vajce
1
balíček
kypriaci prášok do pečiva
1
hrnček
mlieko
2
hrnčeky
kukuričné lupienky
1/2
hrnček
olej
2
PL
kakao
Krém
500
ml
mlieko
1
ks
kyslá pochúťková smotana
2
ks
kokosový puding
125
g
maslo
100
g
práškový cukor
postup
Suroviny na cesto som zmiešala v mise, vyšľahala do penista, pridala kukuričné lupienky, následne vyliala na múkou vysypaný plech a nechala piecť vo vyhriatej rúre asi 30 minút pri teplote 180 °C. Zatiaľ, čo sa mi piekla piškóta, uvarila som si kokosový puding, ktorý som nechala chvíľu chladnúť, vyšľahala maslo s cukrom, postupne doň pridávala puding a kyslú smotanu a vytvorila tak hustý krém, ktorým som po upečení natrela piškótu, koláč posypala kukuričnými lupienkami a nechala vychladnúť, kým krém nestuhol.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.