Pridať recept

Hydinové fašírky

ingrediencie

100 ml
mlieko
150 g
strúhanka
150 ml
olej
50 g
maslo
1 ks
sliepka
2 ks
žemľa
1 ks
vajce
olej na vyprážanie
soľ

postup

1.
Sliepku umyjeme, očistíme a vykostíme. Pomelieme mäso zo sliepky. Na kocky pokrájame žemle a prelejeme ich horúcim mliekom, prikryjeme a necháme ich spariť. Potom ich premiešame s mäsom.Osolíme a pridáme vyšľahané vajce, trošku mäkkého masla a všetko dôkladne premiešame.
 
2.
Z tejto zmesi vyformujeme fašírky a tie obalíme v strúhanke a pomaly ich vypražíme v oleji. Na záver ich pokvapkáme zvyšným maslom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať