Vianočné pečivo s vínom
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
rastlinný tuk
350
g
hladká múka
6
PL
biele víno
120
g
hustý džem
2
balíčky
vanilínový cukor na obaľovanie
postup
1.
Hladkú múku, tuk a víno spracujeme na cesto, ktoré necháme na noc odležať v chladničke.
2.
Na druhý deň cesto rozvaľkáme a vykrojíme rôzne tvary, na ktoré do stredu dáme trocha hustého džemu.
3.
Uložíme na suchý plech a pečieme vo vyhriatej rúre 3 - 5 minút.
4.
Po upečení ešte za horúca obalíme vo vanilínovom cukre.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.