FOTORECEPT: Vyprážaná cuketa v pivovom cestíčku
20
porcií
25
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
cuketa
2
ks
vajce
1
dl
pivo
100
g
strúhanka
100
g
hladká múka
olej
postup
1.
Cuketu umyjeme a spolu so šupkou nakrájame na asi 1 cm kolieska.
2.
Potom si pripravíme trojobal: Múku, vajcia a strúhanku. Do vajec pridáme pivo. Poriadne ich rozľaháme vydličkou.
3.
Cuketu zľahka osolíme z oboch strán. Potom ju obalíme v múke, vajci a na koniec v strúhanke.
4.
Takto obalené cuketové kolieska vyprážame z oboch strán do zlatista. Kto chce, môže ich nechať odkvapkať na papierové servítky (aby sa zbavili prebytočného oleja).
5.
Dobrú chuť!
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.