Čerešňová bublanina
12
porcií
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
cukor
300
g
polohrubá múka
6
ks
vajce
1
ks
vanilkový cukor
1
pohár
olej
1
pohár
voda
1
balíček
kypriaci prášok
čerešne
postup
1.
Oba druhy cukrov, žĺtky, vodu a olej budeme spolu šľahať približne 20 minút. Následne primiešame múku spolu s kypriacim práškom a vyšľaháme sneh z bielkov, ktorý do cesta pridáme.
2.
Plech vymastíme a vysypeme múkou a nalejeme na neho cesto, na ktoré rozložíme vykôstkované čerešne podľa chuti. Zvoľna pečieme.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.