Zaváraná papriková nátierka
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
kg
sladká paprika
3
ks
štipľavá paprika
6
ks
cibuľa
700
ml
paradajkový pretlak
500
ml
olej
100
ml
ocot
6
PL
cukor
2
PL
soľ
postup
1.
Papriky a cibuľu umyjeme, očistíme a spolu rozmixujeme. Vylejeme ich do hrnca a primiešame aj ostatné suroviny. Budeme variť nátierku 90 minút a potom ju opäť rozmixujeme.
2.
Poháre na zaváranie naplníme ešte teplou zmesou a dobre ich uzatvoríme. Nátierku budeme sterilizovať 15 minút.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.