Krokety duchesse
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
zemiaky
2
PL
maslo
60
ml
smotana
2
PL
strúhaný parmezán
olej
mleté čierne korenie
soľ
postup
Zemiaky uvaríme v šupke, keď vychladnú ich ošúpeme a nastrúhame. K zemiakom pridáme maslo, smotanu, parmezán, mleté čierne korenie a soľ. Z týchto surovín vypracujeme cesto, vyformujeme z neho guličky a budeme ich vysmážať v oleji, do ktorého sme pridali trošku masla. Servírujeme.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.