Kaparová omáčka
nízka
náročnosť
ingrediencie
40
g
maslo
40
g
cibuľa
40
g
hladká múka
1/2
liter
voda
1
štipka
cukor
1
PL
ocot
30
g
kapary
postup
Z masla, pokrájanej cibule a múky pripravíme svetlú zápražku, zriedime ju s vodou, zamiešame a 20 minút povaríme. Pridáme štipku cukru, trochu octa, precedíme a nakoniec vmiešame kapary. Pretože kapary sú často naložené v octovom slanom náleve, musíme ich vopred opláchnuť. Omáčku zvlášť nesolíme.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.