FOTORECEPT: Kaša z červenej šošovice a kari
2
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
200
g
šošovica červená
400
ml
voda
3
strúčiky
cesnaku
200
ml
sójové mlieko
1
KL
soľ
1
KL
kari
2
ks
vajce
postup
1.
Cesnak nakrájame na plátky a dáme na panvicu opekať na cca 5 min. (bez oleja).
2.
Potom k osmaženému cesnaku pridáme premytú šošovicu a zalejeme 400 ml vody.
3.
Premiešame, prikryjeme pokrievkou a necháme na miernom plameni variť, cca 15 min., pokým sa skoro všetka voda neodparí.
4.
Keď je šošovica mäkká, pridáme soľ a kari korenie.
6.
Všetko spolu premiešame a necháme variť cca 15 min., pokým nám nevznikne hustejšia kaša. Ak máte radi kyslejšiu chuť kaše, môžete ju dochutiť octom.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.