Treska s kari omáčkou
nízka
náročnosť
ingrediencie
800
g
filé z tresky
trochu
soľ
2
PL
citrónová šťava
50
g
maslo
1
PL
múka
1
PL
kari
1/4
liter
Rybí vývar
1/8
liter
kyslá smotana
2
ks
paradajka
postup
1.
Filé umyjeme pod tečúcou studenou vodou a osušíme, osolíme, potrieme citrónovou šťavou a necháme 15 minút odležať. Nakrájame na veľké kusy. V hrnci rozpustíme maslo, zasypeme múkou a kari korením a necháme trocha zhnednúť.
2.
Potom pridáme rybí vvýar a kyslú smotanu. Dáme chvíľu zovrieť potom na miernom ohni ešte 5 minút zohrievame. Pridáme filé nakrájané na kúsky a varíme 15 minút. Podľa potreby ešte dochutíme.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.