Morský jazyk na mlynársky spôsob
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
ks
morský jazyk
2
KL
citrónová šťava
trochu
soľ
trochu
múka
60
g
maslo
1
ks
limetka
postup
1.
Morské jazyky očistíme, stiahneme z kože, opláchneme v studenej vode a osušíme. Ryby potrieme po obidvoch stranách citrónovou šťavou. Odokryté ich necháme 10-15 minút odležať.
2.
Nakoniec ryby osušíme a po obidvoch stranách posolíme.
3.
Múku nasypeme na dosku, ryby po obidvoch stranách pomúčime a prebytočnú múku strasieme. V hrnci rozpustíme polovicu masla a ryby opäť na ňom po obidvoch stranách 10 minút opekáme.
4.
Počas pečenia stále doplňujeme spotrebované maslo. ryby dáme na predhriaty podnos a ozdobíme.
Podobné recepty
Nikdy ju nedávajte do vývaru! Zmení chuť, farbu a nebude ani lepší. Aj napriek tomu ju mnoho ľudí používa
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.