Špagety s paradajkovou omáčkou a sardelami
4
porcie
15
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
350
g
špagety
1
konzerva
sardely
2
strúčiky
cesnaku
250
g
paradajka
1
hrsť
olivy
štipiek
mleté čierne korenie
štipiek
čili lupienky
trochu
čerstvá bazalka
postup
1.
Špagety uvaríme v osolenej slanej vode podľa návodu na obale al dente. Scedíme ich a necháme odkvapkať.
2.
Medzitým si otvoríme sardely, scedíme ich a vložíme do kastróla. Opečieme ich na miernom ohni spolu s prelisovaným cesnakom a na kúsky nakrájanými paradajkami. Premiešame, dochutíme mletým čiernym korením a čili lupienkami.
3.
Túto zmes zmiešame so špagetami a ozdobíme bazalkou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.