Pridať recept

Cassoulet s fazuľou a kačacím mäsom

4
porcie
40
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 PL
olivový olej
3 ks
klobása
2 ks
kačacie prsia
125 g
slanina
1 ks
cibuľa
3 strúčiky
cesnaku
400 g
fazuľa z konzervy
400 g
paradajky z konzervy
2 stonky
čerstvý tymián

postup

1.
Vo veľkom kastróle rozohrejeme 1 lyžicu oleja a opečieme v ňom klobásku nakrájanú na kolieska. Vyberieme ju a do kastróla vložíme kačacie prsia so slaninou. Tie sme si predtým umyli,osušili papierovou utierkou a nakrájali na menšie kúsky. Opekáme, kým mäso nebude pekne hnedé.
 
2.
Do kastróla pridáme nasekanú cibuľu, prelisovaný cesnak a pražíme ďalších 5 minút. Klobásku vrátime do kastróla a pridáme fazuľu, pokrájané paradajky, tymian a dochutíme.
3.
Necháme zovrieť a varíme približne 20 minút. Podávame ihneď.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať