Pridať recept
TOP RECEPT

Kuracie rezne vo vínovom cestíčku, FOTORECEPT

Fotorecept: Kuracie rezne vo vínovom cestíčku
Zdroj: evauhlik
4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
kuracie prsia
4 ks
vajce
200 ml
biele víno
200 ml
sóda voda
8 PL
hladká múka
soľ
mleté čierne korenie
bylinky

postup

Perfektné cestíčko na rezne...

1.

Vajíčka dobre rozšľaháme vo víne a po lyžiciach začneme pridávať múku až nám vznikne hustejšia, hladká kašička. Prilievame sódu, alebo vodu toľko aby nám vzniklo cestíčko asi ako na palacinky, prípadne o máličko hustejšie. Osolíme, okoreníme a pridáme čerstvé, alebo sušené bylinky.

Fotorecept: Kuracie rezne vo vínovom cestíčku
Fotorecept: Kuracie rezne vo vínovom cestíčku
Zdroj: evauhlik
 
2.

Kuracie prsia nakrájame na menšie kúsky, osolíme a vložíme do cestíčka.

Fotorecept: Kuracie rezne vo vínovom cestíčku
Fotorecept: Kuracie rezne vo vínovom cestíčku
Zdroj: evauhlik
3.

Lyžicou naberáme kôpky, kladieme do horúceho oleja a vysmážame z oboch strán.

Fotorecept: Kuracie rezne vo vínovom cestíčku
Fotorecept: Kuracie rezne vo vínovom cestíčku
Zdroj: evauhlik
4.

Ukladáme na papierovú utierku.

Fotorecept: Kuracie rezne vo vínovom cestíčku
Fotorecept: Kuracie rezne vo vínovom cestíčku
Zdroj: evauhlik
5.

Podávame so zemiakmi a šalátom, alebo ako pohostenie pre návštevu len s drezingom...

Fotorecept: Kuracie rezne vo vínovom cestíčku
Fotorecept: Kuracie rezne vo vínovom cestíčku
Zdroj: evauhlik
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Kuracie rezne
Toto je FINTA na dokonale tenučký, rovnomerne naklepaný rezeň! Jednoduchá metóda, ktorú takmer nikto nepozná + recepty
Ak sa dnes chystáte pripravovať rezne, vyskúšajte tento málo známy spôsob, ako ich rovnomerne naklepať. Funguje...
Kuracie rezne
Kuracie rezne – klepať alebo neklepať?
Radi si pochutnávate na kuracích rezňoch? Niektorí si radšej doprajú túto hydinovú alternatívu oproti...
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.