Pridať recept

Zapečená špenátová ryba

ingrediencie

4 ks
rybie filé
zemiaky
špenát
150 g
syr tvrdý
soľ
korenie na prípravu rýb
hladká múka

postup

Zmrznuté rybie filé z oboch strán posolíme, okoreníme a obalíme v múke. Na rozpálenom oleji z oboch strán osmažíme. Pekáč vytrieme olejom, na dno poukladáme pokrájané zemiaky, navrstvíme špenátom, na ktorý poukladáme rybie filé. Vrch posypeme strúhaným syrom a vo vyhriatej rúre zapekáme približne 20 minút pri 200°C.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Špenát a vajíčko
Privítajte jar s 10 špenátovými delikatesami
Desať inšpirácií na špenátové pochúťky, ktorým skrátka neodoláte.
Root vegetables
Viete, ktorú zeleninu by ste mali mať počas leta doma? Pozrite sa, či máte aspoň jednu!
Lokálnu zelenina je zdravá, dokonale čerstvá a nemusí sa dovážať. Viete ktorých päť superpotravín v lete...
Špenát je super! Zelená nátierka pre vaše zdravie
Špenát vykupujem na trhoch vo veľkom. Čerstvé listy chrúmem k polievkam, k obedu len tak. Tuhá a krásna...
To najlepšie cestíčko na rybu
Geniálne cestíčko, ktoré robím už roky! Netrhá sa a krásne drží tvar, hodí sa na všetky ryby
Kde inde by sme hľadali ten najlepší spôsob ako obaliť kapra, filet z tresky či lososa ako v krajine, kde...
Prečo je špenát dokonalým prostriedkom na chudnutie
Prečo je špenát dokonalým prostriedkom na chudnutie
Keď ide o špenát, je čas zahryznúť sa doňho! Nielen preto, že jeho listy posilňujú naše kosti, ale aj preto,...