Hovädzie ražniči v marináde
215
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
60
dkg
hovädzia sviečkovica
cherry paradajky
zelerová stonka
červená cibuľa
žltá paprika
cuketa
mleté čierne korenie
soľ
Marináda
4
strúčiky
cesnaku
soľ
olivový olej
citrónová kôra
tymian
postup
Na prípravu marinády očistíme cesnak a nasekáme ho nadrobno. Primiešame k nemu lístky tymianu, nastrúhanú citrónovú kôru, olej a soľ. Do tejto marinády dáme na kúsky nakrájanú hovädziu sviečkovicu a necháme odležať aspoň 2 - 3 hodinky (ideálne cez noc). Zeler, cuketu, červenú cibuľu, žltú papriku aj paradajky nakrájame na rovnaké kúsky ako mäso a striedavo s kúskami mäsa napichujeme na ihlu a dochutíme soľou i korením, môžeme ich preliať aj zvyškom marinády. Pečieme v alobale alebo grilujeme do chrumkava. K ražniči podávame opekané zemiaky, alebo bagetu a čerstvý zeleninový šalát podľa chuti. Želáme dobrú chuť!
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.