Pridať recept

Kuracie goujons alebo nugetky

ingrediencie

500 g
kuracie prsia
1 ks
vajce
1 PL
olivový olej
1 PL
mlieko
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
175 g
strúhanka

postup

1.
Rúru si predhrejeme na 240°C a plech vystelieme papierom na pečenie. Kuracie prsia pokrájame na dlhšie pásiky. V miske zmiešame vajce, olivový olej, mlieko, soľ a mleté korenie. Pridáme kuracie mäso a dôkladne ho v tejto zmesi obalíme.
 
2.
Na plytký tanier dáme strúhanku a obaľujeme v nej kúsky mäsa, ktoré ukladáme na pripravený plech. Zvyšky strúhanky nasypeme navrch a pečieme približne 15 minút dochrumkava.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Ľudia potrebujú cholesterol na správne fungovanie. Nie je však až také ťažké prekročiť správnu hladinu,...