Chrumkavá plnená kuracinka
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
kuracie prsia
kyslá kapusta
1
ks
mrkva
mletá rasca
saturejka
50
g
hydinová šunka
syr tvrdý
jablko
sójová omáčka
grilovacie korenie
olej
postup
Na drobno nakrájanú kyslú kapustu, na kocky nakrájanú mrkvu a pokrájanú cibuľu opražíme na oleji a podusíme asi 15 minút. Pridáme mletú rascu, sušenú saturejku, 1 kávovú lyžičku cukru a dusíme do mäkka. Do hotovej zmesi pridáme posekanú vňať, šunku, postrúhaný syr a postrúhané jablko. Kuracie rezne naklepeme na plátky, potrieme olejom, sójovou omáčkou a grilovacím korením. Naplníme zmesou, okraje preložíme a sklepeme. Obalíme v hladkej múke a opražíme na oleji.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.