Pridať recept

Bravčové rebierko s hubami

ingrediencie

750 g
bravčové rebierko
200 g
nakladané huby
200 g
čerstvé huby
10 g
maslo
1 liter
hladká múka
olej
1 dl
smotana
2 dl
mlieko
kečup
paradajkový pretlak
feferónka
kyslá uhorka
2 ks
cibuľa
1 ks
paprika

postup

Bravčové rebierka osolíme a na rozpálenom oleji prudko opečieme. Opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu, potom k nej pridáme papriku, nakladané huby, rajčiakový pretlak a feferónku. Potom mierne zalejem vodou, pridáme rebierka a dusíme až kým nezmäknú. Ku rebierkam pridáme dusené huby, kečup a nakrájanú kyslú uhorku. Trochu zahustíme lyžicou múky, rozmiešame v mlieku a povaríme. Napokon pridáme smotanu. Môžeme podávať so žemľovou knedľou.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
26.11.2012 10:57 | |
+1 -0
sportovní sázení, kvalitní informace www.gaste.iprostor.cz
Podobné články
Mushrooms and truffle risotto
Huby ako korenina
Niektoré druhy jedlých húb sa používajú ako koreniny alebo pochutiny. Každý druh húb má inú, svojskú,...
Fotorecept: Hubník - hubový koláč
3 skvelé recepty na voňavé hubové koláče
Boli ste na hubách? A už ste prejedený hubovej polievky, či vysmážaných bedlí? Upečte si chutný hubový koláč.
Spracovanie húb
Tipy a triky, ako spracovať huby
Táto jeseň hubárom praje. Z príjemnej prechádzky lesom si môžete odniesť poriadnu výslužku. Prinášame...
Mladé a zdravé huby škoda sušiť. Naložte ich do pohárov!
Zopár tipov a rád, ako správne sterilizovať lesné huby.
Jasminova ryza
Kulinárske umenie, hudba a móda sa v Bratislave spojili v celok
Tvárou kulinárskeho podujatia Taste of Garden bol šéfkuchár Shahaf Shabtay.V metropole Slovenska sa začiatkom...
hliva ustricová
Hliva ustricová - zázračná huba!
V posledných rokoch je hliva veľmi obľúbenou pochúťkou, ktorá sa dnes už bežne využíva v kuchyni ako...