Zajac na cibuli
2
porcie
75
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
zadná časť zajaca
50
g
údená slanina
2
PL
maslo
1
PL
masť
4
ks
cibuľa
mleté čierne korenie
soľ
tymian
mäsový vývar
strúhanka
brusnicový kompót
postup
Zajaca prešpikujeme slaninkou, polejeme roztopeným maslom a v chladničke necháme odležať jeden deň. Mäso pred prípravou opečieme na rozohriatej masti, potom pridáme cibuľku, ktorú sme nakrájali na kolieska, opražíme, okoreníme, osolíme a ochutíme tiež tymianom. Potom podlejeme vývarom a v rozohriatej rúre upečieme do mäkka. Niekoľko minút pred dopečením posypeme opraženou strúhankou a pridáme brusnicový kompót.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.