Uhorská polievka
10
porcií
110
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
100
g
hovädzie mäso
100
g
baranie mäso
100
g
bravčové mäso
40
g
masť
1
ks
cibuľa
mletá červená paprika
40
g
hladká múka
4
ks
paradajka
200
g
zemiaky
mleté čierne korenie
soľ
petržlenová vňať
postup
Každý druh mäsa nakrájame na kocky. Cibuľu, ktorú sme nakrájali nadrobno opražíme na masti, pridáme k nej mäso a opražíme. Zaprašíme mletou červenou paprikou a múkou. Zalejeme vodou a uvaríme do polomäkka. Potom pridáme paradajky a zemiaky, ktoré sme očistili a nakrájali, ďalej mleté čierne korenie, soľ a spolu dovaríme. Pripravenú polievku ochutíme sekanou petržlenovou vňaťou. Namiesto zemiakov môžeme použiť halušky.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.