Kurací rezeň so zemiakmi
3
porcie
35
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
450
g
kuracie prsia
2
ks
vajce
1
pohár
strúhanka
1
pohár
hladká múka
trochu
soľ
trochu
čierne korenie
8
ks
zemiaky
trochu
maslo
trochu
olej na vyprážanie
postup
Mäsko umyjeme a narežeme na plátky. Môžme aj trochu naklepať, ale len jemne. Osolíme a okoreníme, obaľujeme v trojobale, z oboch strán. Najprv v múke, potom v rozšľahanom vajíčku a nakoniec v strúhanke. Takto obalené rezne vyprážame na oleji. Podávame s pyré zo zemiakov, a broskyňou.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
helkahelenka
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.