Grilovaná biela ryba
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
filety
1/2
ks
citrónová šťava
podľa chuti
mleté čierne korenie
2
ks
lístky citrónového tymianu
trochu
olivový olej
postup
1.
Olivový olej, citrónová šťava,nasekané lístky, mleté čierne korenie zmiešame dokopy.
2.
Pripravenou marinádou natrieme filety a necháme odležať asi pol hodinu.
3.
Rybu takto potretú marinádou a odležanú na chladnom mieste u grilujeme z oboch strán. Podávame s čerstvou zeleninou, alebo šalátom.
Podobné recepty
Od detstva mám blok, keď vidím rascovú polievku s vajíčkom, hovorí šéfkuchár Martin Novák otvorene. Rád má však túto klasiku (rozhovor)
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.