Hovädzie mäso na horčici
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
hovädzie plátky
trochu
mleté čierne korenie
trochu
soľ
trochu
plnotučná horčica
2
PL
olej
1
ks
cibuľa
1
PL
hladká múka
1
kocka
bujón
postup
1.
Plátky naklepeme, osolíme a okoreníme, z oboch strán natrieme horčicou a opečieme na rozohriatom tuku. Plátky vyberieme a na oleji speníme nakrájanú cibuľu.
2.
Potom ich dáme naspäť, zalejeme vodou a dusíme domäkka. Šťavu zahustíme hladkou múkou, dochutíme bujónom a ešte povaríme. Ako prílohu podávame dusenú ryžu, zemiakovú kašu alebo varené zemiaky.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.