Pridať recept

Zemiaková omeleta s hubami

ingrediencie

4 ks
zemiaky
150 g
huby
1/2 ks
citrón
1 štipka
soľ
4 ks
vajce
50 g
maslo
1/2 PL
mlieko

postup

Očistenú huby nakrájame na plátky, osolíme, pokvapkáme citrónom a podusíme na polovičke tuku. Vychladené zemiaky nakrájame na rezančeky, opečieme ich na panvici na tuku, posypeme dusenými hubami a zalejeme rozšľahanými vajcami s mliekom. Omeletou trasieme, až kým bude upečená, preložíme ju na pol a podávame so zeleninou.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.