Zemiakový koláč plnený mäsom
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
varené zemiaky
4
ks
vajce
50
g
maslo
150
g
varené údené mäso
50
g
syr
postup
1.
Maslo rozotrieme so soľou a žĺtkami do peny. Pridáme uvarené popučené zemiaky, soľ, pevný sneh z bielkov, poprípade trochu strúhanky.
2.
Do dobre vymazanej pudingovej formy dáme vrstvu zemiakového cesta, na ňu jemne nasekané alebo pomleté mäso a na vrch druhú polovicu zemiakového cesta. Formu dobre uzavrieme a koláč varíme vo vodnom kúpeli 35 minút. Po vyklopený nakrájame na tanier a podávame horúci so zeleninou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.