FOTORECEPT: Aljšská treska s chrenovou omáčkou
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
treska
400
g
fazuľový struk
1
ks
cibuľa
3
ČL
chren
2
dl
mlieko
trochu
citrón
trochu
mleté čierne korenie
trochu
soľ
trochu
kukuričný škrob
postup
1.
Zmrznutú filé dáme na panvicu s trochou oleja a zakryté dusíme.
2.
Otočíme, pokvapkáme citrónom, trochu osolíme a dusíme ďalej.
4.
Do výpeku dáme fazuľové lusky a podusíme.
5.
Aj omáčku spravíme na tej istej panvici. Nakrájanú cibuľku podusíme, pridáme chren, zalejeme mliekom, prevaríme, poprášime kukuričným škrobom a podávame.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Vendelincok
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.