Kaurma- šurpa na uzbecký spôsob
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
zemiaky
350
g
hovädzie mäso
100
g
cibuľa
100
g
karotka
2
PL
tuk
2
PL
paradajkový pretlak
1
štipka
korenie
podľa chuti
soľ
postup
1.
Mäso uvaríme vo vode do mäkka, pokrájame ho na 25-30 g kúsky a opečieme na tuku. Samostatne speníme na tuku pokrájanú cibuľu, pridáme k nej kúsky mäsa, pokrájanú karotku, paradajkový pretlak a spolu ďalších 5-6 minút popražíme.
2.
Potom zalejeme mäsovým vývarom, necháme zovrieť, pridáme na plátky pokrájané zemiaky, soľ, korenie. Všetko spolu 15-20 minút varíme.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.