Pridať recept

Kaurma- šurpa na uzbecký spôsob

ingrediencie

600 g
zemiaky
350 g
hovädzie mäso
100 g
cibuľa
100 g
karotka
2 PL
tuk
2 PL
paradajkový pretlak
1 štipka
korenie
podľa chuti
soľ

postup

1.
Mäso uvaríme vo vode do mäkka, pokrájame ho na 25-30 g kúsky a opečieme na tuku. Samostatne speníme na tuku pokrájanú cibuľu, pridáme k nej kúsky mäsa, pokrájanú karotku, paradajkový pretlak a spolu ďalších 5-6 minút popražíme.
 
2.
Potom zalejeme mäsovým vývarom, necháme zovrieť, pridáme na plátky pokrájané zemiaky, soľ, korenie. Všetko spolu 15-20 minút varíme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať