Zeleninová polievka s omeletou
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
šálka
huby
100
g
karotka
1
hrnček
brokolica
1/2
hrnček
zelená fazuľka
80
g
cibuľa
2
PL
maslo
podľa chuti
soľ
Omeleta
1
pohár
múka
2
ks
vajce
2
PL
mlieko
1
PL
maslo
postup
1.
Zeleninový vývar precedíme, osolíme, necháme zovrieť a pridáme do neho na kúsky pokrájanú zelenú fazuľku, brokolicu a mrkvu. Huby podusíme na panvici s cibuľou a zamiešame do polievky. Varíme 15-20 minút.
2.
Kým sa polievka varí, pripravíme si omeletu. Do rozšľahaných vajec pridáme korenie, soľ, trochu mlieka, dobre rozmiešame a vylejeme na panvicu s rozohriatym maslom, necháme zhustnúť a na 2-3 minúty dáme piecť do rúry.
3.
Uvarenú polievku odstavíme z ohňa. Podávame na tanier. Po podaní polievky uložíme na ňu omeletu.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.