FOTORECEPT: Bravčové plátky na prírodno s karfiolovým pyré
6
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
900
g
bravčové karé
1
ks
karfiol
1
ČL
sušený zázvor
1
KL
citrónová tráva
trochu
soľ
postup
1.
Mäso naklepeme, nasolíme, sprudka opražíme na rozohriatom oleji z oboch strán. Podlejeme, okoreníme sušeným zázvorom a citrónovou trávou, prikryté dusíme do mäkka asi pol hodinku.
2.
Medzitým v osolenej vode uvaríme karfiol. Zlejeme vodu a popučíme na pyré. Podľa chuti môžeme dosoliť a dochutiť čiernym korením.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Vendelincok
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.