FOTORECEPT:Tvarohové rezy s jahodovou príchuťou
ingrediencie
postup
Upečieme si piškotu tak,že si najprv vyšľaháme bielky,pridáme cukor,a vyšľaháme do tuhá.Potom pridáme žltky a zašľaháme.Zľahka zamiešame múku s kypriacim práškom a vylejeme na plech vystlaný papierom.Upečieme.po upečení necháme vychladnúť a stiahneme papier.
Uvaríme plnku s mlieka,pudingu a cukru.
Ešte do horúceho zamiešame maslo kým sa nerozpustí a miešame,kým sa nevstrebe,Necháme prechladnúť.
Tvaroh dáme do misky a zamiešame cukor,pridáme puding a zmiešame.
Cesto rozrežeme na polovicu,na jednú polku natrieme časť plnky na plnku poukladáme štvrťky jahôd,Časť plnky dáme potom na vrch.Trochu plnky si necháme na okraj a to si ozdobnou trubičkou urobíme s plnky lem,aby želatina nestekla.
Na plnku položíme druhu polku cesta
Na plnku si zasa naukladáme jahody a urobíme s plnky lém.Podľa návodu urobíme želatinu,necháme prechladnúť a potom nalejeme na jahody.Necháme stuhnúť.
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.